BREAKING: Champions League-loting moet opnieuw gebeuren na fout met balletje Manchester United

13 december 2021 13:45

Andrey Arshavin werd uitgenodigd om de balletjes te trekken voor de loting van de 1/8ste finales van de Champions League in het Zwitserse Nyon. Dat verliep niet geheel volgens plan, al trof de ex-speler van Arsenal geen schuld.

UPDATE 13u45 :

De UEFA bevestigt dat er een probleem was tijdens de eerste loting. Enkele clubs klopten aan voor een nieuwe loting, die er ook effectief zal komen. Omstreeks 15u volgt de nieuwe loting.

De voormalige Russische international koppelde zowaar Manchester United en Villarreal. Iets wat niet mogelijk was, aangezien de twee ploegen elkaar al troffen tijdens de groepsfase.

UEFA-directeur Giorgio Marchetti was de reddende engel en kwam gepast tussen. Arshavin trok uiteindelijk Manchester City als tegenstander van de Gele Onderzeeër, terwijl Manchester United even later gekoppeld werd aan PSG, ofwel een clash tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Maar... door de commotie ging het balletje van Manchester United niet mee in de bokaal toen er geloot werd voor een tegenstander van Atletico Madrid. Het is dus maar de vraag of de loting moet worden overgedaan. Wordt de komende uren ongetwijfeld vervolgd.

Johan Walckiers

Champions League
 
 
Reacties.