Kompany wil vanavond lijn doortrekken: "Het was al niet slecht, maar er zit nog marge op"

23 december 2021 11:00

Het Lotto Park loopt vanavond voor de laatste keer vol voor het slot weer op de poorten gaat. Vincent Kompany wil de lijn doortrekken van de laatste maand. December was immers de maand van de wederopstanding.

Anderlecht speelt goed voetbal en niet toevallig is dat gekomen van het moment dat Kompany voor een vaste basiself koos. Daar hoeven vanavond dan ook weinig veranderingen in verwacht te worden. Meer nog: verwacht gewoon dezelfde elf als tegen Club Brugge. 

"Ik wil dit momentum zolang mogelijk aanhouden en de vorm nog laten stijgen. Het was de voorbije weken al niet slecht, maar ik voel dat er nog marge opzit", aldus Kompany. "Maar Kortrijk is een goed voetballende ploeg. Karim (Belhocine) heeft iets extra toegevoegd aan die ploeg. Dat zie je."

Bij Kortrijk willen ze er ook alles aan doen om door te gaan. Daarom niet Joris Delle in doel, maar wel Marko Ilic, die in de competitie al zeven keer zijn netten schoon hield. 

Anderlecht is torenhoog favoriet. Als u denkt dat Kortrijk met de bekerwinst gaat lopen, kan u dat al 6,75 keer uw inzet opbrengen bij een gokje bij betFIRST...

Johan Walckiers

Beker van België \\ Anderlecht \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.