Invaller Eden Hazard kan niet voorkomen dat Real Madrid tweede verlies van seizoen lijdt

02 januari 2022 16:09

Real Madrid heeft verrassend verloren op het veld van staartploeg Getafe. Real Madrid startte met Thibaut Courtois in doel, Hazard startte op de bank.

Dat Real Madrid gedurende de hele wedstrijd moest achtervolgen had het vooral aan zichzelf te danken. Een blunderende Eder Militao liet zich de bal afsnoepen aan de eigen 16 en zette Enes Unal zo op weg om de 1-0 voorbij Courtois te trappen. Unal speelde in het verleden nog bij Racing Genk maar brak daar niet echt door.

Wat dan volgde was een belegering van het doel van Getafe maar Real moest ook attent blijven om niet op een counter van Getafe te lopen.

Bij de rust haalde Real-coach Carlo Ancelotti Rodrygo naar de kant en mocht Eden Hazard proberen om mee een gaatje te vinden in de verdediging van Getafe. Ondanks een zeer degelijke invalbeurt lukte het ook de Rode Duivel niet om het tij te keren.

Het is nog maar de tweede nederlaag van Real Madrid dit seizoen. Eerder werd er verloren van Espanyol. In de stand blijft Real 8 punten voor Sevilla staan, al heeft Sevilla wel twee wedstrijden minder gespeeld.

{INSERT_RANKING}

Jelle Heyman

La Liga \\ Real Madrid \\ Getafe
 
 
Reacties.