OFFICIEEL: Seth De Witte is weer helemaal voetballer en keert terug naar Daknam

10 januari 2022 18:37

Seth De Witte heeft opnieuw een club gevonden en het is een ploeg die hij goed kent. Daknam verwelkomt de ervaren verdediger nog een keer. Na zijn eerdere passage bij Sporting Lokeren zal De Witte voortaan het shirt dragen van Lokeren-Temse.

Na zijn negen jaar bij KV Mechelen en passages bij Sporting Lokeren en KMSK Deinze, zat de 34-jarige De Witte zonder club. Die periode zonder werkgever is nu ten einde: De Witte keert terug naar Daknam en trainde al een eerste keer mee bij Lokeren-Temse.

"Het doet vreemd hier terug te zijn. Ik heb hier een turbulent jaar meegemaakt, maar ben de ploeg achteraf blijven volgen. Eigenlijk is dat ook de reden dat ik hier nu ben: je kan niet naast de ambitie van de club heen en de supporters staan nog altijd als een blok achter het team. Ik wil mijn steentje bijdragen om dit verhaal tot een goed einde te brengen."

Ook zijn integratie in het team zou goed moeten verlopen. "Ik ken nog een paar spelers, zoals Mathias Schils,Gil Van Moerzeke, Diamant Ramazani. Ik kan niet wachten om de anderen te leren kennen. Ik ben klaar om er in te vliegen", belooft De Witte alvast.

Kevin Vanbuggenhout

2e amateurliga A \\ Lokeren-Temse
 
 
Reacties.