KV Oostende nog steeds zonder nieuwe trainer tegen Cercle


Foto: © photonews 28 januari 2022 08:32

KV Oostende moest afscheid nemen van Alexander Blessin. De kustploeg zou snel een nieuwe trainer aanstellen, maar die is er nog altijd niet.

Tegen Royal Antwerp FC en AA Gent nam Markus Pflanz de honneurs van trainer waar. Een tijdelijke situatie, want hij wil enkel als assistent aan de slag blijven.

Zaterdagavond is revelatie Cercle Brugge de tegenstander en Pflanz hoopt dat KVO opnieuw voor elke bal zal vechten zoals in de vorige twee matchen.

“Tegen Cercle Brugge wil ik dat opnieuw zien. Eerlijk, Cercle speelt momenteel als beesten, als animals: de bal diep spelen, veel lopen en vol in de duels gaan”, zegt Pflanz aan HLN. “Het wordt zaterdagavond een héél interessante wedstrijd. Het team dat de meeste wil aan de dag legt, gaat met de punten aan de haal.”

Pflanz liet meteen na het vertrek van Blessin weten dat hij geen hoofdtrainer wou worden. KV Oostende zou snel een nieuwe coach aanstellen, maar die is er nog altijd niet, ook al zou de kustploeg al sinds augustus bezig zijn met het zoeken naar een opvolger.

Bjorn Vandenabeele

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.