La Gazzetta is zeker: Juventus slaat zijn slag en plukt Chelsea-verdediger transfervrij weg

19 maart 2022 21:38

Het is ooit anders geweest meer de Duitse centrale verdediger Antonio Rudiger toonde zich de voorbije seizoenen als een absolute rots in de branding centraal achterin bij Chelsea.

Rudiger speelde de voorbije twee seizoenen heel solide en toonde zich als een van de beste centrale verdedigers ter wereld. Vorig jaar had hij zo ook een groot aandeel in de Champions League-zege van Chelsea.

De Duitse verdediger heeft echter een aflopend contract in Londen en The Blues mogen door de internationale sancties tegen hen (en verkopend eigenaar Roman Abramovich) geen contractonderhandelingen voeren.

Het stond al wel nagenoeg vast dat Rudiger zou vertrekken bij Chelsea maar door de penibele situatie van de club, was het wel zeker dat de Duitser zou vertrekken. Volgens La Gazetta Dello Sport trekt Rudiger volgend seizoen naar Juventus. 

De oude dame rekent centraal achterin nog steeds op oude gedienden Bonucci en Chiellini die nu nog geblesseerd zijn. Vorige week vormden De Ligt en Rugani het centrale duo achterin maar het is niet zeker of De Ligt ook volgend seizoen in Italië zal voetballen.

Jelle Heyman

Serie A \\ Chelsea \\ Juventus
 
 
Reacties.