"Romelu Lukaku heeft nog zes weken de tijd om zijn carrière bij Chelsea te redden"

18 april 2022 18:16

Afgelopen weekend vierde Romelu Lukaku zijn wederoptreden bij Chelsea na zijn achillespeesblessure. Big Rom viel een kwartier voor tijd in tijdens de gewonnen halve finale van de FA Cup tegen Crystal Palace. Lukaku trof de paal.

Een doelpunt zou Lukaku, die op een zijspoor is beland bij The Blues, ongetwijfeld een vertrouwensboost hebben gegeven. Joe Cole liet na die halve finale weten dat het voor Lukaku erg belangrijk wordt om zich dit seizoen nog van zijn beste kan te laten zien.

"Lukaku heeft zes weken de tijd om zijn carrière bij Chelsea te redden. Hij kan wat dat betreft een voorbeeld nemen aan Timo Werner. Die jongen doet er alles aan en, ook al scoort hij niet, hij brengt altijd iets bij aan het elftal. Lukaku miste die grote mogelijkheid tegen Crystal Palace en dat moet hij zichzelf aanrekenen, want hij kan veel beter dan dit."

"Het wordt voor hem dringend tijd om de knop om te draaien en terug uit te groeien tot de speler die hij vorig seizoen was", aldus de ex-speler van Chelsea bij ITV Sport.

Alexandre Fiammetti

Chelsea
 
 
Reacties.