Gent zet eindwinst play-off 2 nog wat kracht bij met nieuwe overwinning in derby

30 april 2022 09:20

In de Super League stond op vrijdagavond al een eerste duel op het programma. En dat leverde meteen vijf doelpunten op.

De KAA Gent Ladies waren al zeker van de eindzege in play-off 2 en dus de zesde plaats in de competitie, maar wilden ook tegen de vrouwen van Eendracht Aalst de drie punten pakken.

De bezoekers kwamen op voorsprong via Awete, maar Van Belle, Loonen en Delacauw zetten in tien dolle minuten nog voor rust orde op zaken.

4-1

Kort na rust maakte Vande Velde er zelfs nog 4-1 van, waardoor de veer bij de Ajuinen definitief gebroken was.

De Buffalo's hebben nu 21 op 21 in play-off 2 en steken er daardoor met kop en schouders bovenuit, voor Aalst zit het seizoen er helemaal op.