Club Brugge verliest tegen Kopenhagen op het einde van zijn stageweek

09 juli 2022 15:00

Club Brugge heeft zijn stageweek afgesloten met een nederlaag. Tegen Kopenhagen werd het 2-4.

In Nederland sloot Club Brugge zijn stage af met een oefenwedstrijd tegen Kopenhagen. De wedstrijd was een beetje anders dan normaal. Na 2 keer 45 minuten volgde nog een extra halfuur. Na elke 45 minuten was er een pauze van een kwartier.

De 1e helft begon niet goed voor Club. Sobol kwam Skov Olsen vervangen. Olsen heeft een spierblessure. Halfweg de 1e helft kopte Ferran Jutgla op de lat. Ruud Vormer kon scoren in de rebound. Nog geen 10 minuten later verdubbelde Jutgla de voorsprong na een knappe dribbel. Het was al zijn 4e doelpunt van de voorbereiding. Een 2-0 voorsprong was ook de stand na de 1e helft.

In de 2e helft kwam Kopenhagen langszij. Pep Biel scoorde 2 keer. Kopenhagen ging door op zijn elan. Eerst Bøving en daarna Roony maakten er nog 2-4 van. Club sluit de trainingsweek daarmee met een nederlaag af.