Nieuwe episode in transfersaga: 'Club Brugge heropent onderhandelingen over Casper Nielsen'

15 juli 2022 08:11

Premier League, Anderlecht, KAA Gent, Union misschien? Of toch Club Brugge? Club Brugge haalde enkele weken geleden de stekker uit de onderhandelingen rond Casper Nielsen nadat Union Mogi Bayat een mandaat gaf om de transfer te behartigen.

Het is een publiek geheim dat Casper Nielsen (28) maar wat graag naar Club Brugge wilde komen. De Bruggelingen staakten de onderhandelingen met Union. KAA Gent was bereid om vijf miljoen te betalen voor de marathonman van Union. Ook Nielsen zelf leek hoe langer hoe meer gecharmeerd te zijn door de Buffalo's. Ook Anderlecht en een club uit de Premier League blijft het dossier van Nielsen van nabij opvolgen.

Maar er komt alweer een nieuwe wending in deze transfersaga. Het Laatste Nieuws laat immers weten Club Brugge zich bedacht heeft en de onderhandelingen met Union (en Bayat?) toch opnieuw op zal starten.

Mogelijk geraakt alles hierdoor in een stroomversnelling: Union wil duidelijkheid, Nielsen zag Club Brugge altijd als eerste keuze én blauw-zwart is naarstig op zoek naar een extra middenvelder. Eerder vielen onder meer de namen van Vinicius Souza, Nicolas Raskin en Sander Berge te horen op Jan Breydel. 

Dennis Rosiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ Union SG
 
 
Reacties.