Wie pakt ticket voor finale tegen Engeland?

27 juli 2022 11:00

Nog drie landen kunnen het EK naar zich toetrekken. En dus is het alle hens aan dek op woensdag voor de tweede halve finale.

Nog drie landen kunnen het EK winnen. Thuisland Engeland zit al in de finale na een ruime zege tegen Zweden, op woensdag is er de tweede halve finale.

Daarin nemen Duitsland en Frankrijk het tegen elkaar op. De Fransen werden groepswinnaar bij de Red Flames en schakelden vervolgens ook Nederland uit.

Duitsland maakte dan weer indruk in de kwartfinales tegen Oostenrijk, na een prima groepsfase ook al. Een echte machine is het team.

Ze moeten wel Bühl missen, die positief testte op het coronavirus en daardoor in quarantaine moet. Of ze fit raakt voor een eventuele finale? Dat is nog maar de vraag.

Pronostiek?

Ook voor het EK vrouwenvoetbal hebben we een pittige pronostiek opgesteld waarmee u vanaf heden kan deelnemen.

Er moeten zowel uitslagen als eindstanden voorspeld worden per groep. Ook voor de eindstrijd moeten de wedstrijden nog worden ingevuld, het is superspannend.

Speel HIER mee met onze pronostiek

Duitsland is favoriet. Een overwinning van de Fransen kan je al meer dan drie keer je inzet opleveren. Doe je voordeel via BetFIRST!

Redactie

Frankrijk \\ Duitsland
 
 
Reacties.