Minder punten, maar wel tevreden Hasi: "Als je dit vergelijkt met de voorbije twee weken"

05 februari 2016 23:20

Slechts één punt, maar toch met een beter gevoel het stadion verlaten dan de voorbije twee weken toen de volle buit gepakt werd. Anderlecht-coach Besnik Hasi mocht het vrijdagavond ervaren. Zijn ploeg toonde immers tekenen van beterschap na een lange ziekte.

Dat moest Hasi zelf ook toegeven. "Het eerste kwartier moesten we zoeken, maar daarna hadden we de controle en een zestal goede kansen. Maar er stond een goeie keeper in de goal. Die moet wat gegroeid zijn sinds de laatste keer", kon er zelfs een grapje vanaf.

Omwille van het getoonde karakter mogen we tevreden zijn - Besnik Hasi

"Het negatieve is dat we veel te veel kansen gemist hebben. De verdediging ging daarbij ook soms te veel achteruit waardoor onze middenvelders onnodig moeste lopen. Maar ik heb veel goeie dingen gezien, die moeten we onthouden. De mentaliteit zat goed, als je dat vergelijkt met de voorbije twee weken..."

Hasi kon inderdaad tevreden zijn, behalve met het resultaat. "We hebben twee weken te veel gekregen en nu te weinig. Ik ben er zeker van dat we beter kunnen en moeten doen. Maar omwille van het getoonde karakter mogen we tevreden zijn. Ik zag veel ontgoochelde gezichten bij mijn spelers."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.