Dit heeft KV Oostende-huurling Coulibaly te vertellen over de uitsluiting in zijn debuutmatch voor RMP

07 februari 2016 07:00

Een debuut in mineur. Anders kan je de uitschakeling van Elimane Coulibaly kort na de pauze niet omschrijven. Over de manier waarop was na afloop van de partij tussen Moeskroen-Péruwelz en Racing Genk veel te doen.

Zijn eerste gele kaart slikte Coulibaly net voor de rust na wat duw- en trekwerk met Sébastien Dewaest. De tweede volgde vroeg in de tweede helft. Hoewel er contact was tussen de Moeskroense aanvaller en verdediger Christian Kabasele, floot ref Jonathan Lardot voor een schwalbe.

Met een gele kaart achter mijn naam zou ik toch nooit een overtreding veinzen? - Elimane Coulibaly

"De ref zocht me al in de tunnel op. Hij vertelde mij dat hij me extra in de gaten zou houden, omdat ik lang niet gespeeld had", gaf Coulibaly ons op de parking van Le Canonnier wat meer details over het verhaal dat zijn coach Glen De Boeck al deed."

"Ik snapte niet dat Lardot me bij mijn eerste fout meteen geel gaf. En bij de uitsluiting was er wel degelijk contact. Met een gele kaart achter mijn naam zou ik toch nooit een overtreding veinzen? Ik ben enorm ontgoocheld over de manier waarop mijn debuut verliep", besloot een gedesillusioneerde Coulibaly.

Diederik Geypen - Kevin Jonckheere

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Moeskroen
 
 
Reacties.