Ontgoocheling enorm bij Kortrijk: "Het was maar Westerlo"

07 februari 2016 10:58

KV Kortrijk geraakte gisteravond niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen rode lantaarn Westerlo. De supporters reageerden de frustraties af op coach Walem, maar ook de spelers zaten diep.

"We hadden de kansen om de boeken dicht te doen, maar maakten het niet af. Daarna kregen we het deksel op de neus", vat Kristof D'Haene samen. "Dit is heel hard aangekomen bij de spelersgroep. Vandaag moest er gewonnen worden, het was maar Westerlo."

"Het is niet makkelijk voor de supporters, maar ze moeten zowel ons als de trainer blijven steunen", aldus D'Haene die er dichtbij kwam met een voorzet. "Het was een chipke voor de tweede paal, maar hij waaide bijna binnen. Ach ik heb liever de assist dan de goal."

Hier waren geen excuses voor -Stijn De Smet

Wie ook dichtbij een goal kwam, was Stijn De Smet. Hij mocht alleen op doelman Van Langendonck af, maar trapte naast. "Ik weet niet of die bal nog opsprong of niet, maar die moest erin. Hier waren geen excuses voor."

"Toen we uiteindelijk scoorden, dachten we dat de wedstrijd binnen was. Als je ook ziet hoe Westerlo scoort, dat was echt een carambolegoal. Dit zijn twee punten die we vandaag verliezen", sloot De Smet af.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Westerlo \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.