Yannick Ferrera kan degradatiezorgen van ex-team STVV nog groter maken

07 februari 2016 11:00

Yannick Ferrera zal vanavond in de spotlights staan. Hij neemt het met Standard op tegen STVV, het team waar hij een succesvol seizoensbegin mee kende.

Het competitieslot nadert en dus worden de belangen wekelijks groter. Standard zag Genk en Charleroi winnen en moet op zoek naar de drie punten om aan te klampen in de strijd om een play-off 1-ticket. De Rouches zullen het veld betreden met een boost na de kwalificatie voor de bekerfinale.

Het wordt sowieso een beladen match voor coach Ferrera die voor de aftrap zijn voormalige assistent O'Loughlin de hand zal schudden. "Ik hoop dat STVV na zondag de nodige punten zal pakken om zich zo snel mogelijk te redden", aldus de oefenmeester. Ferrera moet het stellen zonder de geschorste Enoh waardoor de Griek Maniatis mogelijk zal starten.

Zonder Angban en Fernandes

STVV zit in bijzonder slechte papieren. OHL en Westerlo pakten een puntje en zo werd de kloof alweer een tikkeltje kleiner. Chris O'Loughlin moet zijn team in veiligheid brengen en gelooft in de kansen op het veld van Standard. "Volgens mij liggen er zeker mogelijkheden voor ons, hoewel Standard veel kwaliteiten heeft."

O'Loughlin moet wel de afwezigheid van Angban en Fernandes zien op te vangen. Beide spelers moeten geschorst toekijken vanavond. Kotysch is volledig fit en ook nieuwkomer Proschwitz is inzetbaar.

Een gokje op STVV kan handenvol geld opleveren

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 79,20 euro als Standard wint
  • 630 euro als STVV wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Robby Morren

Jupiler Pro League \\ Standard \\ STVV
 
 
Reacties.