Neemt Gent revanche in beladen Slag om Vlaanderen?

07 februari 2016 10:00

De hoofdvraag voor vanmiddag is intussen niet wie er wint in Brugge, maar of scheidsrechter Delferriere en de spelers er zonder al dan niet spreekwoordelijke kleerscheuren vanaf komen.

Waar het voor de confrontatie in de Beker van België nog vrij braaf bleef in de commentaar vooraf, staat iedereen intussen op scherp. Volgens AA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck houden de Club-spelers zich immers te veel bezig met het beïnvloeden van de arbitrage.

Dat zal in de kleedkamer van Club Brugge niet bepaald op gejuich onthaald zijn. De Gentse spelers zijn intussen op wraak belust. We hopen alvast dat Delferriere en zijn team de boel een beetje in de hand kunnen houden in Brugge.

Voor beide teams staat er veel op het spel. Bij Gentse winst lijkt het Beker-euvel van woensdag een 'accident de parcours', bij winst van Club krijgt Gent pas echt een dreun en lijkt Blauwzwart écht helemaal terug.

Ook terug: Rami Gershon. Na een erg lange periode in de lappenmand zit hij voor het eerst terug in de selectie. Mbark Boussoufa zit nog niet in de selectie, maar er staat wel rugnummer zes naast z'n naam.

Selectie Club Brugge: Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese, Thomas Meunier, Dion Cools, Davy De fauw, Brandon Mechele, Bjorn Engels, Benoît Poulain, Stefano Denswil, Laurens De Bock, Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Felipe Gedoz, Lior Refaelov, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, José Izquierdo en Tuur Dierckx.

Selectie AA Gent: Sels, Rafinha, Coulibaly, Matton, Depoitre, Neto, Diedhiou, Mitrovic, Kums, Saief, Schoofs, Deaux, Dejaegere, Thoelen, Asare, Nielsen, Vandenbussche, Simon, Foket, Gershon en Milicevic.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KAA Gent
 
 
Reacties.