Belgian Red Flames van de toekomst houden Zwitserland in bedwang

09 februari 2016 17:45

De Red Flames van de toekomst speelden op een toernooi in België in 2015 de pannen van het dak. Eind maart willen ze in Servië de poort naar het EK 2016 open beuken, eerst worden enkele oefenmatchen gespeeld. De eerste werd alvast niet verloren.

De Zwitserse meisjes vonden in Tubeke als eerste de weg naar doel toen Reuteler er na 18 minuten 0-1 van maakte. Daarop maakten onze Flames meteen gelijk, het doelpunt werd echter afgekeurd. Even later werd het 0-2 via Schegg, maar de meisjes van coach Tamara Cassimon vochten terug.

Via Mariam Abdulai Toloba werd het op aangeven van Lore Asselberghs 1-2 en net voor rust kon Davinia Vanmechelen gelijkmaken. In de tweede helft werd niet meer gescoord, 2-2 was de eindstand. Donderdag geven onze jonge Flames Zwitserland een tweede maal partij. Aftrap om 15u, gratis toegang!