Busquets geeft toe dat één iemand hem naar de Premier League kan krijgen

09 februari 2016 17:17

Sergio Busquets is één van de boegbeelden van Barcelona. De 27-jarige middenvelder zou echter kunnen overhaald worden om de club te verlaten, maar die eer is slechts voor één man weggelegd: Pep Guardiola.

Zijn huidige baas, Luis Enrique, sprak laatst nog zijn lof uit over Busquets door hem de 'beste middenvelder ter wereld' te noemen. Busquets wil ook in Barcelona blijven, maar een belletje van Pep Guardiola zou hem kunnen doen twijfelen, geeft hij toe.

"Ik heb altijd gezeg dat er maar twee personen zijn die me kunnen doen beslissen om Barcelona toch te verlaten", zei hij aan ESPN. "De ene is mijn vrouw en zij is blij hier. Dus daar voorzie ik geen problemen. De andere is Guardiola. Ik ben Pep veel verschuldigd en het zou een eer zijn om opnieuw met hem te werken."

Ik denk niet dat Guardiola me zal vragen te vertrekken - Sergio Busquets 

Maar de man die volgend seizoen Manchester City onder zijn hoede neemt, zal hem waarschijnlijk wel laten blijven. "Hij weet dat het voor mij en voor de club het beste is dat ik blijf. Ik denk niet dat hij me zal vragen om te vertrekken. Ik hoop mijn carrière hier te eindigen en de geschiedenis in te gaan als één van de groten, die titels won en uitblonk."

Johan Walckiers

Bayern München \\ Valencia CF \\ Barcelona
 
 
Reacties.