Nog meer info over het Vardy-sprookje: "Je had zijn ogen moeten zien toen hij meer dan 1.000 euro ging verdienen"

09 februari 2016 13:56

"Dreams can come true". Zeker in het geval van Jamie Vardy, de spits van Leicester City, die vier seizoenen geleden nog in de vijfde Engelse klasse aan het werk was. En er is veel veranderd sindsdien.

Vardy verdiende bij Fleetwood Town, voor hij naar Leicester trok, ongeveer 1.250 euro per week. Verleden week tekende hij een nieuw contract bij de leider in de Engelse eerste klasse dat hem 100.000 euro per week oplevert.

Toen Vardy bij Fleetwood zijn eerste contract tekende, was dat een evenement. "Meer dan duizend euro per week, je had hem moeten zien. Zijn ogen begonnen te glinsteren en hij was echt geroerd. We zijn er erg trots op dat Jamie voor onze club heeft gespeeld. Niemand hier is verbaasd over waar hij momenteel mee bezig is", aldus Fleetwood-voorzitter Andy Pilley.

Pilley ziet het succesverhaal zeker nog niet stoppen. "Ik heb gelezen dat hij nu een ton per week verdient. Als Leicester City de titel wint en hij blijft zo belangrijk, is hij dat absoluut waard. En daar lijkt het wel op."

Johan Walckiers

Premier League \\ Leicester City
 
 
Reacties.