VIDEO: Erik Van Looy wil kampioen worden met De Roeck, Pivaljevic, Smidts en Radzinski

09 februari 2016 17:50

SK Muggenberg is niet zomaar een ploegje. Met Rudi Smidts, Tomasz Radzinski, Kevin Janssens, Jonas De Roeck en Darko Pivaljević spelen heel wat toppers bij de veteranen van het KVV. En dat allemaal dankzij ... Erik Van Looy.

De regisseur wilde graag nog eens kampioen spelen in zijn leven. "Ik speel al 35 jaar voetbal", gaf hij mee aan Voetbalkrant.com. "Maar ik ben al 53, dus het is stilaan nu of nooit als ik dat nog eens wil zijn. Dus sprak ik erover met Kevin Janssens en uiteindelijk belde ik een aantal topspelers."

En niet de minste: Rudi Smidts, Tomasz Radzinski, Jonas De Roeck en Darko Pivaljević zijn stuk voor stuk echte toppers. "Er zijn mensen die willen in een film spelen met Brad Pitt, maar mijn droom was om ooit samen te voetballen met Radzinski. En nu sta ik naast hem op het veld."

Al beseft Van Looy dat hij niet de beste voetballer van de ploeg is: "Ik vraag hem soms om naar mij te passen. Maar als hij slim is, dan doet hij dat niet. En in de topper speel ik niet mee, maar zit ik zo lang mogelijk op de bank. Tot iedereen moe is, dan kan ik op een kwartiertje misschien nog iets forceren."

Redactie

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ 2e amateurliga B \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ KVW Zaventem
 
 
Reacties.