El Ghanassy beseft dat het vijf voor twaalf is: "Waar kan ik naartoe als het mislukt bij Oostende?"

13 februari 2016 17:06

Yassine El Ghanassy staat te trappelen om te bewijzen dat hij een herboren voetballer is. De dribbelkont hoopt morgen op speelminuten tegen Club Brugge. Maar op tafel zal hij niet meer slaan. "Ik had vroeger al het kot afgebroken als ik niet mocht spelen."

Yassine El Ghanassy schoot bij KAA Gent als een komeet naar de top, maar extrasportieve omstandigheden zorgden ervoor dat de val des te pijnlijker was. 

De voormalige Rode Duivel wil bij KV Oostende zijn kans grijpen. El Ghanassy beseft ook dat het nu zal moeten gebeuren. "Waar kan ik nog naartoe als het mislukt bij Oostende? Dit is echt mijn laatste kans."

"Ik heb bijna een jaar zonder club gezeten", gaat de flankaanvaller verder in Het Laatste Nieuws. "KVO is het enige wat telt voor mij. Je zal me niet meer horen vertellen over Real Madrid of over het EK met de Rode Duivels."

Maar dat wil niet zeggen dat El Ghanassy geen ambitie meer heeft. "Ik wil Oostende enkel verlaten langs de grote poort. En dus niet zoals een dief in de nacht bij KAA Gent. Mijn contract daar verbreken was de grootste vergissing uit mijn carrière."

Ik heb stommiteiten gedaan en dat was enkel mijn eigen schuld - Yassine El Ghanassy

"Ik moet niet naar een coach of naar het Belgisch voetbal wijzen", besluit El Ghanassy. "Ik heb stommiteiten gedaan en dat was mijn eigen schuld. Maar ik ben nooit een rotte appel geweest in een kleedkamer."

Redactie

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ KV Oostende \\ Moeskroen
 
 
Reacties.