Coach Eupen is er zeker van: "Wij worden kampioen"

30 april 2016 09:49

Straks is het eindelijk zover: dan staan Antwerp en Eupen tegenover elkaar in dé clash om de promotie naar eerste klasse. Onder voorbehoud weliswaar, maar beide clubs zijn ervan overtuigd dat de winnaar van het duel volgend seizoen op het hoogste niveau mag aantreden.

Voor de thuisploeg mág het eigenlijk niet fout gaan. De ganse Antwerp-familie snakt naar eerste klasse en de supporters zullen massaal op post zijn om hun team naar de zege te schreeuwen.

Een overwinning is sowieso een must voor Antwerp, want Eupen start op basis van het doelsaldo het duel als leider. Al kunnen ook de bezoekers best winnen om niet afhankelijk te zijn van het resultaat van White Star. De ploeg uit de Duitstalige gemeenschap is bezig aan een spectaculaire reeks (25 op 27) en barst van zelfvertrouwen.

Trainer Jordi Condom gelooft volop in de titelkansen van zijn team. "We zijn ervan overtuigd dat we onze fantastische reeks zullen verderzetten met een overwinning tegen Antwerp en zo de promotie naar eerste klasse zullen afdwingen", zo klinkt het op de website van de club.

Caroline Tonnelier

2e klasse \\ Antwerp \\ Eupen
 
 
Reacties.