In Spanje volgen ze situatie Courtois op de voet: "Real én Barça willen Chelsea-doelman"

30 april 2016 22:40

Staat Thibaut Courtois volgend seizoen nog onder de lat bij Chelsea? Daar bestaan serieuze twijfels over, maar onze nationale doelman hoeft zich geen zorgen te maken. In Spanje lijken ze hem met open armen te willen ontvangen.

Volgens de geruchtenmolen staat Courtois niet weigerachtig tegenover een vertrek bij Chelsea en ook de nieuwe coach Conte zet het licht op groen voor een transfer. De grote vraag is echter of er een club bereid is om het gewenste bedrag (64 miljoen euro) op tafel te leggen.

In Spanje misschien? Courtois maakte daar behoorlijk veel indruk in zijn periode bij Atlético Madrid en dat zijn ze nog niet vergeten. Dat Real bijzonder gecharmeerd is door onze landgenoot, is al langer bekend. Keylor Navas ontpopte zich dit seizoen echter tot een van de absolute sterkhouders bij de Koninklijke.

Volgens Fichajes.net zou echter ook FC Barcelona interesse tonen. Ter Stegen wil immers een plaats onder de lat en zou daarom willen vertrekken bij Barça, waar Claudio Bravo de voorkeur krijgt. Eén ding staat echter vast: ook Courtois zal niet verkassen om op de bank te gaan zitten.

Caroline Tonnelier

Premier League \\ La Liga \\ Chelsea \\ Real Madrid
 
 
Reacties.