Sergio Ramos weet het: "Dat is de sleutel voor succes"

30 april 2016 22:03

Real Madrid moest zaterdagnamiddag lang wachten, maar uiteindelijk zorgde Gareth Bale tien minuten voor tijd voor de broodnodige zege tegen Real Sociedad. Dankzij de zege doet Real nog volop mee voor winst in La Liga. En dat weet ook verdediger Sergio Ramos.

"We wisten wat voor wedstrijd dit zou worden, maar we speelden vanaf de eerste minuut om te winnen", opent Sergio Ramos op de webstek van zijn team. "We creëerden veel kansen, maar we ontbraken dat tikkeltje geluk om te scoren. Maar op het einde lukte het dan toch voor ons."

"Dit zijn drie zeer mooie punten, want we doen nog volop mee voor de titel", aldus de verdediger. "Na alle opofferingen en alles wat we doorstaan hebben dit seizoen, is dit een heerlijk einde van de competitie voor elke voetbalfan. We speelden als eerste van de titelfavorieten en moesten winnen om nog mee te doen."

Geen punten laten liggen

"Het team heeft opnieuw geantwoord. Ook al zaten we niet geweldig in vorm dankzij de blessures van Benzema en Ronaldo. We hebben een grote kern en iedereen die speelt, acteert op een hoog niveau. Dat is de sleutel voor succes. Nu is het aan ons om geen punten meer te laten liggen", besluit Ramos.

.

Bart Ver Elst

La Liga \\ Real Sociedad \\ Real Madrid
 
 
Reacties.