De held van Kortrijk reageert wel érg nuchter: "Ik wil meer speelminuten"

30 april 2016 23:41

Hij kroonde zich zaterdagavond tot dé held van KV Kortrijk, maar na afloop reageerde Sidy Sarr wel érg kalm. De 19-jarige middenvelder toonde zich tevreden met zijn doelpunt, maar hoopt dat hij nu wel meer speelminuten krijgt.

“Ik ben blij met dit doelpunt. Heel blij zelfs. Dat ik er rustig onder blijf? Ja, dat klopt”, aldus een ietwat schuchtere Sarr na de match. “Maar ik besef dat ik een belangrijke goal heb gemaakt. Ik weet dat wat dit doelpunt betekent.”

Mama

De piepjonge Senegalees richtte zich vervolgens tot zijn moeder, zijn grootste bron van inspiratie. “Na mijn doelpunt moest ik meteen aan haar denken. Zij praat heel vaak op me in. Ze vertelde me de voorbije weken en maanden dat ik geduldig moest blijven en dat ik hard moest blijven werken.”

Het geduld van Sarr wordt natuurlijk ook op de proef gesteld. En dat terwijl hij zelf staat te popelen om meer in actie te komen. “Ik ben niet blij met mijn aantal speelminuten tot nu toe. Ik besef dat er concurrentie is, maar ik zou graag meer aan spelen toekomen.”

Timothy Collard

Standard \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.