White Star kroont zich tot kampioen in tweede klasse!

30 april 2016 21:54

Wat niemand voor mogelijk hield, is werkelijkheid geworden. White Star Brussel is kampioen in tweede klasse. De Brusselaars wonnen zelf overtuigend met 3-0 van Patro Eisden Maasmechelen, terwijl Antwerp en Eupen niet verder kwamen dan een puntendeling.

Het was wachten tot de tweede helft voor doelpunten bij White Star Brussel. Op het uur bracht de Luxemburger Aurélien Joachim de thuisploeg op voorsprong. Tien minuten voor tijd nam diezelfde Joachim alle twijfels weg en zette hij zijn team op weg naar de titel.

Er was ondertussen nog niet gescoord in de topper tussen nummers één en twee Antwerp en Eupen. Enkele minuten voor tijd maakte Diallo het feest compleet voor de Brusselaars, 3-0.

Zaterdag feest, maandag uitspraak

Na het affluiten was het wachten op de uitslag op de Bosuil, maar beide ploegen konden daar niet meer voor het winnende doelpunt tekenen. En zo is White Star Brussel kampioen in tweede klasse. Of het ook daadwerkelijk naar de hoogste afdeling promoveert, zal maandag beslist worden. Wordt vervolgd...