Antwerp-supporters blijven achter met één vraag

01 mei 2016 12:22

De Bosuil was zaterdagavond uitverkocht voor dé match van het jaar, of zeg maar van de voorbije 12 jaar. Mits een overwinning kon The Great Old terugkeren naar het hoogste niveau. Wat de spelers op het veld brachten, deed bij menig supporter dan ook de wenkbrauwen fronsen.

Anderhalf uur voor de wedstrijd zat de tribune al halfvol, de sfeer was fantastisch. De supporters hadden hun werk perfect verricht, alles was aanwezig om er één groot rood-wit feest van te maken.

De hoofdrolspelers tussen de lijnen stelden echter zwaar teleur. Het spel lag voortdurend stil, een pak overtredingen en twee juiste passes na elkaar waren een uitzondering. Waren de spelers verlamd door stress? Was de druk té groot?

De spelers kregen geen verwijten van de supporters

Honderden supporters bleven ontgoocheld achter met allemaal één en dezelfde vraag: 'Hoe is dit nu mogelijk?' De teneur was duidelijk: Antwerp kon nooit echt aanspraak maken op de overwinning tegen Eupen, daarvoor creëerde het veel te weinig.

Geen verwijten naar de spelers want toen de fans het veld bestormden, werden spelers omhelsd en getroost. "Het had mooi kunnen zijn. Het heeft niet mogen zijn. Volgend jaar beter", waren korte reacties van enkele spelers. Maar die éne vraag bleef onbeantwoord: 'Hoe is dit nu mogelijk?'

Robby Morren

2e klasse \\ Antwerp \\ Eupen
 
 
Reacties.