Erg opmerkelijk: 'Anderlecht wil huurling dan toch houden en knoopt gesprekken aan'

25 mei 2016 14:47

Het leek een uitgemaakte zaak: Anderlecht zou Filip Djuricic na zijn huurperiode terugsturen naar Benfica. Maar plots lijkt er toch nog iets anders mogelijk.

Portugese bronnen melden namelijk dat er toch nog een verlengde huur zou kunnen inzitten en dat Herman Van Holsbeeck daarover met makelaars wil praten.

In de nieuwe huuroptie zou ook een nieuwe aankoopoptie vervat zitten van om en bij de 5 miljoen euro. Paars-wit wilde dit seizoen geen 8 miljoen euro betalen, de huidige aankoopoptie in het contract van Anderlecht. Eerder leek van een verdere samenwerking tussen Anderlecht en Djuricic geen sprake, nu willen ze dus toch Benfica overtuigen om Djuricic langer in België te laten.

Direct kopen?

Volgens onze informatie onderzoekt Anderlecht ook of het haalbaar is om hem direct te kopen voor een veel lagere prijs. Binnen de club heeft Djuricic immers ook aanhangers, die geloven dat hij met een hele voorbereiding één van de smaakmakers van de competitie kan worden.

Maar dan moet de transferprijs wel fors zakken. Djuricic zelf staat zeker niet weigerachtig tegenover een verlengd verblijf. Hij is er zeker van dat hij straks één van de lijnuitzetters van de ploeg kan worden.

Aernout Van Lindt - Johan Walckiers

Anderlecht
 
 
Reacties.