Antwerp slaat dubbelslag bij twee eersteklassers!

25 mei 2016 15:49

Antwerp FC heeft opnieuw twee versterkingen beet voor volgend seizoen. En logischerwijze zijn het alweer aanwinsten uit eerste klasse. Patrick Decuyper heeft - opnieuw - zijn banden in West-Vlaanderen kunnen ophalen.

Ten eerste: Antwerp FC gaat Michaël Lallemand voor een seizoen huren van KV Kortrijk. De aanvaller kreeg in het Guldensporenstadion amper kansen. De Kerels geven hem de kans om zich opnieuw te bewijzen in tweede klasse.

Bij Antwerp moet hij voorin de concurrentie aangaan met de diverse andere spitsen die de voorbije transferperiodes werden aangetrokken door The Great Old. Dat heeft ISM officieel laten weten.

Verstraeten

En met Jordy Verstraeten. die tekent een contract van 1 seizoen met optie op een extra seizoen. Dit jaar kwam hij uit voor de beloften van Zulte Waregem. Hij mocht mee op stage met Essevee deze winter, maar zag een blessure roet in het eten strooien om speelminuten te krijgen in het seizoenseinde.

Morgen stelt Antwerp op een persconferentie een aantal nieuwkomers voor, vermoedelijk gaat het over deze twee mensen. Wij volgen het uiteraard met jullie op de voet.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Antwerp \\ Zulte Waregem \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.