#Flametime: voorbereiding op Estland begonnen op deze wijze

25 mei 2016 22:02

De Belgian Red Flames kwamen vandaag een eerste keer samen op weg naar het duel in Estland op vrijdag 3 juni. Het was een eerste training met nog bijzonder veel afwezigen en drie nieuwkomers.

Lisa Lichtfus, Charlotte Tison en Kassandra Missipo tekenden present op de eerste training van de Flames in Tubeke. Bij de keepsters sloot Lichtfus - een zestienjarige doelvrouw van Standard - aan bij Odeurs en Evrard, Diede Lemey deed enkele oefeningen binnen en deed niet mee aan de veldtraining.

En ook bij de speelsters nog heel wat afwezigen: enkele Flames - waaronder Tessa Wullaert, die morgen de finale in de Champions League speelt - hebben nog verplichtingen in het buitenland, anderen hielden het bij wat loopoefeningen, nog anderen waren geblesseerd en als klap op de vuurpijl zijn er nu ook wat zieken.

En dus bleef het bij enkele matchsituaties 6 tegen 6 en wat oefeningen met bal. Zaterdag gaat de voorbereiding op weg naar het treffen in Estland verder met een training in de voormiddag en een oefenpartij in de namiddag.

Aernout Van Lindt

België \\ Estland
 
 
Reacties.