Zaakwaarnemer strooit twijfels over toekomst Ibrahimovic: "Hij is de koning"

28 mei 2016 21:21

Eén ding staat vast: Zlatan Ibrahimovic verlaat zijn huidige club Paris Saint-Germain. Maar waar de toekomst van de flamboyante Zweed ligt, is nog onduidelijk. Zijn zaakwaarnemer wil weinig lossen, maar er is veel interesse.

"Moet het absoluut United zijn waar Zlatan naartoe moet gaan", vraagt Mino Raiola zich af. "Zal heel Zweden niet slapen als hij die overstap niet maakt? We moeten nog een beslissing maken, dus het zal een verrassing worden. Iedreen spreekt over United en daarom spreek ik niet veel met journalisten."

"Er zijn clubs in Engeland en Europa, en ook clubs buiten Europa, maar iedereen denkt steeds dat hij naar United moet gaan", zegt de zaakwaarnemer in het Zweedse Expressen. "We moeten ons ook niet haasten. Ik wil alleen de kwaliteit verzekeren. We zullen wel zien wat er gebeurt."

Zlatan is koning

"Het enige wat ik jullie wél kan verzekeren, is dat Zlatan niet zal stoppen. Waar hij zal spelen, dat kan ik ook niet zeggen. Maar Zlatan is de koning en de club die hem haalt, moet geen transfersom betalen. Dat betekent dat hij een extra hoog salaris kan krijgen. We zijn in een goede positie om te onderhandelen."

Bart Ver Elst

PSG
 
 
Reacties.