'Pechvogel' Origi: "Het had een wereldgoal kunnen zijn, maar nu zal iedereen het vergeten"

28 mei 2016 21:40

Divock Origi maakte een meer dan geslaagde invalbeurt tegen Zwitserland. De aanvaller van Liverpool kwam in de ploeg als rechtsbuiten en was tot twee maal toe dicht bij een doelpunt. Maar het mocht blijkbaar niet zijn voor de jongeling.

“Een bal op de paal en dan een omhaal die de keeper nog uit zijn doel weet te houden”, zuchtte Divock Origi na de match in Zwitserland. Al toonde hij zich ook best tevreden: “Die doelgerichtheid? Dat is míjn kwaliteit als flankaanvaller, hé.”

Om dan toch nog eens terug te komen op die lekkere retro. “Het is jammer dat die omhaal niet tegen de touwen ging. Toen ik de bal raakte, dacht ik dat het raak was. Maar toen ik overeind kwam, zag ik dat het toch geen goal was.”

"Nu zal die kans wel vergeten worden, zeker?" - Divock Origi

“Op het moment zelf zag ik de redding van de doelman (Sommer, nvdr.) niet, maar na de match zag ik wel de herhaling. Een topredding, hé. Het had een wereldgoal kunnen zijn, maar nu zal die kans wel vergeten worden, zeker?”, kon Origi er nog om lachen.

Met de enkel van de aanvaller gaat het overigens prima. "Ik heb helemaal niets gevoeld aan mijn enkel en trek dan ook met een goed gevoel naar België."

Timothy Collard

België \\ Zwitserland
 
 
Reacties.