OFFICIEEL: Raman is een Rouche en belooft de supporters mooie dingen

27 juli 2016 20:23

Benito Raman is nu ook officeel een Standard-man. De Rouches en Gent vonden deze namiddag een akkoord en de 21-jarige aanvaller tekende een contract voor vier seizoenen.

Olivier Renard was alvast lovend. "Op zijn 21ste heeft Benito toch al heel wat matchen op het hoogste niveau op zijn teller staan", aldus de technisch directeur. "Hij heeft ook voor een groot deel bijgedragen aan de titel van Gent. Hij is Belg, jong, snel en polyvalent. Hij was gecharmeerd door ons project."

De fans zullen me wel appreciëren - Benito Raman

En Raman sprak taal die de fans als muziek in de oren zal klinken. "Ik ben een echte 9, maar ik heb overal ook al op de flank gespeeld", aldus Raman in een eerste reactie. "Het laatste seizoen bij Gent was een beetje moeilijk door alles wat er gebeurd is. Maar nu ben ik voor de volle honderd procent hier en ik wil veel matchen spelen."

"Hier spelen voor 25.000 man is fantastisch. En als ik alles geef, gaan de supporters me wel steunen. Als het minder gaat en je blijft er voor vechten, zullen de fans me wel appreciëren. Ik ben blij dat ik voor Standard kan spelen. Ik ga me 300 procent voor hen inzetten."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Standard
 
 
Reacties.