Vanden Stock over zijn nieuwe coach: "Wie niet volgt, heeft een probleem"

27 juli 2016 22:38

Roger Vanden Stock heeft twee barre jaren vol kritiek en weinig succes achter de rug. Maar nu ziet hij zijn geliefde club terug op het juiste spoor beland zijn. En daarvoor kijkt hij met dank richting zijn nieuwe trainer.

Het is voor Vanden Stock nog te vroeg om euforisch te beginnen doen, maar hij ziet wel vooruitgang na de match tegen Rostov. "Iedereen twijfelde een beejte, ook ik", zei hij aan Sporza. "Een nieuwe trainer, nieuwe ploeg, nieuwe technische staf... Maar ik heb heel veel pluspunten gezien."

De hand van de coach is al duidelijk zichtbaar - Roger Vanden Stock

"Ik zie nu al verandering in de ploeg. Iedereen heeft zich volledig gegeven en de lijn van de trainer is goed gevolgd. Ook de nieuwkomers bevielen me, net als jongens als Tielemans en Dendoncker. België heeft gezien dat Anderlecht het kan en dat het opnieuw goed speelt."

De harde hand van Weiler ziet hij als grootste reden. "Iedereen weet wat hij moet doen. Wie niet volgt, heeft een probleem. De spelers die er nu niet bij waren, weten dat ze een tandje moeten bijsteken als ze opnieuw in aanmerking willen komen voor de eerste ploeg. De hand van de coach is al duidelijk zichtbaar."

Manuel Gonzalez

Champions League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.