Dury is zeker: "Obbi Oulare gaat bij ons slagen"

28 juli 2016 20:21

Obbi Oulare werd gisteren officieel door Zulte Waregem gehuurd van Watford. De man van 8 miljoen euro werd op gejuich onthaald, al waren er ook wel wat kritische stemmen te horen. Francky Dury heeft een rotsvast geloof in de spits.

"Een opportuniteit als Obbi Oulare? Dat is een trein die maar een keer passeert. Dan moet je op de trein springen, of je bent hem kwijt", aldus Dury over de spits. "Hij is tot in de puntjes gescreend. Ik moet chapeau zeggen aan mijn dokter en mijn fysiektrainer."

Fit is Oulare momenteel niet. Het voorbije jaar speelde hij nauwelijks bij Watford, Dury geeft hem een nieuwe kans: "We hebben met hem gesproken. Daarna heb ik hem gezegd dat hij het moest bespreken met Watford, zijn makelaar en zijn familie. We gaan hem proberen klaarstomen."

"Hoelang hij nodig zal hebben? Dat is moeilijk te voorspellen, maar hij zal misschien wel een week of zes nodig hebben om er te staan. Maar dat hij zal slagen, daar ben ik wel van overtuigd. Hij heeft een interessant profiel en bij Meïté heeft het ook even geduurd. Maar die staat er nu dit seizoen ook en is er klaar voor."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem \\ Eupen
 
 
Reacties.