Blijven of niet? Voor Denayer hangt het af van Guardiola: "Guardiola praat veel"

28 juli 2016 07:00

Voor Jason Denayer wordt het waarschijnlijk het seizoen van de waarheid. Hij wil spelen en als dat niet bij Manchester City kan, zal hij weer vertrekken. Maar voorlopig heeft hij er goeie hoop in dat hij Pep Guardiola kan overtuigen.

Denayer heeft veel concurrentie bij zijn eigen club, maar Guardiola geeft hem ook wel vertrouwen. "Hij praat veel en je leert veel van hem. Hij geeft je vertrouwen. Het is dus erg goed om met hem te trainen", zegt de Rode Duivel op de site van The Citizens. "Hij heeft zijn eigen tactiek. Hij vraagt ons om andere dingen te doen, die we beginnen te leren. Het is volledig anders en nieuw. We moeten snel leren en dat proberen we te doen."

Maar wat brengt de toekomst? "Ik heb in Turkije op het mentale front veel geleerd, want bij Galatasaray waren de verwachtingen hoog en dat zorgt voor druk. Maar ik ben blij om weer bij City te zijn. Ik weet niet wat er zal gebeuren, dat hangt van de coach en van mezelf af. Ik doe mijn best op training en we zullen zien of ik in de plannen van de nieuwe coach pas of niet."

Redactie

Premier League \\ Manchester City
 
 
Reacties.