Mechels jeugdproduct is hoopvol: "Dat gaat ons een nieuw elan geven"

28 juli 2016 16:45

Jordi Vanlerberghe is klaar voor het nieuwe seizoen bij KV Mechelen. Of het polyvalent jeugdproduct dit seizoen vol zijn kans krijgt? Dat zal nog afwachten worden. Maar de voorbereiding was alvast degelijk.

Vanlerberghe gaf al aan dat hij goede en slechte dingen afwisselde tijdens de voorbereiding, wat ook coach Jankovic terdege besefte. "Zo dacht hij in Leuven aan het tegendoelpunt en liep hij daarmee bezig. Hij mag het vertrouwen voelen dat we in hem hebben en moet daar dus niet aan lopen te denken."

Vertrouwen dus, wat de jongeling etaleerde door te scoren tegen Iraklis. "Ik hoop te oogsten dit seizoen", klonk het hoopvol. Te beginnen met de partij tegen Club Brugge. Een altijd geladen én belangrijk duel voor de Mechelaars. Zeker thuis, zeker in het nieuwe stadion. "We willen een resultaat neerzetten tegen blauw-zwart."

"Ons nieuw stadion gaat ons een nieuw elan geven. Het is belangrijk om goed te starten in de competitie. Tegen Club Brugge willen we winnen, maar elk punt dat we tegen hen pakken is een mooie bonus. Daarna volgen duels met ploegen als Kortrijk en Charleroi, dat zijn rechtstreekse duels willen we meespelen dit seizoen."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.