Herman Van Holsbeeck geeft update over situatie Sefano Okaka en komt met belangrijk nieuws aan richting laatste Europese voorronde

29 juli 2016 18:05

Hoewel Anderlecht dinsdag in Rostov een goede eerste indruk naliet, zal paars-wit in de maand augustus nog héél wat veranderen. Spelers zullen nog komen en gaan en ook de situatie van Stefano Okaka kan nog alle kanten uit.

"De bal ligt in zijn kamp", benadrukte algemeen manager Herman Van Holsbeeck vrijdag nog eens. "Voorlopig traint hij nog steeds met de B-kern mee. Sinds zaterdag heb ik hem niet meer gezien."

We kunnen niet het risico lopen dat Okaka zijn gebruikelijke niveau niet haalt - Herman Van Holsbeeck

Anderlecht blijft niet bij de pakken zitten en aast op een extra centrumspits. "We kunnen niet het risico lopen dat Okaka zijn gebruikelijke niveau niet haalt en we enkel met Sylla en de jonge Vancamp naar drie wedstrijden per week moeten."

"We hebben enkele aanvallers op het oog. Voor de return van komende woensdag tegen Rostov zal Anderlecht nog niet over een extra spits beschikken. Dat moet wel het geval zijn tegen de laatste voorronde (midden augustus, red.), hetzij voor de Champions League of de Europa League."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Moeskroen
 
 
Reacties.