Anderlecht komt met oproep aan 'sommige fans': "Geef het nieuwe Anderlecht een échte kans"

29 juli 2016 12:53

Anderlecht stelt straks al zijn nieuwkomers voor op een persconferentie in Neerpede, maar het opent vandaag al de debatten met een opmerkelijke boodschap naar de fans toe. "Raak niet aan de solidariteit van de club", klinkt het.

De nieuwe competitie begint zaterdag voor paars-wit, een dag later staat de fandag op het programma. Een grootse dag, waarbij de fans dichter dan ooit bij hun idolen zullen kunnen.

Maar: paars-wit wil ook een warme oproep doen aan sommige fans om het nieuwe Anderlecht een echte kans te geven. "Raak niet aan de solidariteit van deze club", klinkt het.

De volledige boodschap van Anderlecht kan je hieronder lezen:

Morgen spelen we onze eerste match van een nieuwe, erg belangrijke, campagne.

Zondag is het onze jaarlijkse fan day waar veel families en kinderen aanwezig zullen zijn. De club heeft een grote inspanning gedaan om zondag de club dichter bij de supporters te brengen.

Woensdag spelen we een erg belangrijke Europese wedstrijd, thuis tegen FK Rostov.

Een speler viseren, een werknemer van RSC Anderlecht die steeds uitblinkt door zijn inzet en werklust, een speler waarvan de kwaliteiten door vriend en vijand erkend zijn, zou niet aanvaardbaar zijn.

Niet alleen de speler lijdt hieronder, ook de hele ploeg en de club.

We hebben een jonge ploeg die alle steun kan gebruiken.

Geef het nieuwe Royal Sporting Club Anderlecht een echte kans.

RSC Anderlecht is één familie, één groep.

Als een minderheid beslist om de nieuwe campagne nu al onder druk te zetten door acties te organiseren tegen de club, zijn bestuur, de spelers, de medewerkers en de meeste fans dan raakt men aan de broodnodige solidariteit die nodig zal zijn om te presteren.

We vragen alle fans om als een man achter de ploeg en de staf te staan zodat we alle kansen behouden om zo goed mogelijk te presteren

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Moeskroen
 
 
Reacties.