Entourage Praet slaat terug: "Op vraag van Anderlecht meegegaan op stage en daardoor hervallen in blessure"

29 juli 2016 07:23

Dennis Praet vertoeft momenteel in de ziekenboeg van RSC Anderlecht. Voorzitter Roger Vanden Stock stelt zich vragen bij de blessure van de speler, iets wat bij de entourage van Praet in het verkeerde keelgat is geschoten.

“Het laatste wat we willen, is een polemiek starten. Maar het bestuur van Anderlecht doet uitschijnen dat Dennis niet echt geblesseerd is. Als ze één telefoontje naar de medische staf zouden doen, zou dat al veel oplossen. Die kan bevestigen wat er echt aan de hand is”, zegt Praets advocaat Dennis Vanden Boer in Het Laatste Nieuws.

“In het begin van de voorbereiding kreeg Dennis last van zijn lies. De dokter had hem toen drie weken rust voorgeschreven. Maar op vraag van Anderlecht is hij toch meegegaan op stage, terwijl hij het eigenlijk nog rustig aan moest doen. Zo loyaal is hij wel. Maar Dennis is wel hervallen in zijn blessure.”

Respect voor club en supporters

Vanden Boer geeft zelfs aan dat Praet graag nog voor paars-wit in actie wil komen. Áls hij fit is tenminste. “Hij revalideerde de voorbije weken bij Lieven Maesschalck. Dat doe je toch niet als je niet geblesseerd bent? Dennis heeft géén transferitis, geloof me. Als hij hersteld is, wil hij wél nog spelen voor Anderlecht. Hij heeft veel respect voor de club en de supporters.”

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Moeskroen
 
 
Reacties.