Vanhaezebrouck tevreden: "Wie zei dat we niet klaar waren?"

29 juli 2016 08:29

Hein Vanhaezebrouck was na de ruime 5-0 zege van zijn AA Gent tegen Viitorul Constanta uiteraard een tevreden coach. Toch zag hij dat er nog meer doelpunten inzaten. We haalden de Gentse oefenmeester voor onze camera.

"Voor ons was het belangrijk om een goeie uitgangspositie te halen. De nul houden is ook altijd meegenomen", aldus Vanhaezebrouck. "Als je dan nog eens vijf keer scoort tegen dergelijke ploeg, mag je alleen tevreden zijn.”

De Roemenen toonden zich van hun beste kant voor de rust, maar daarna was het over. "In de eerste helft hebben we toch gezien dat die ploeg kwaliteiten heeft. Het was zaak om de break te maken. Daarna zag je dat ze het mentaal en fysiek moeilijk kregen."

Toch gezien dat ze kwaliteiten hebben -Hein Vanhaezebrouck

Het doelpunt van Neto kwam er na een fraai staaltje passenspel. “Ik denk dat ook die andere doelpunten gezien mochten worden. We hebben heel mooie goals gemaakt, en we konden er nog meer gemaakt hebben.”

AA Gent lijkt echt wel klaar voor het echte werk. “Ik weet niet welke analist zei van niet, maar we zullen wel zien”, knipoogde Vanhaezebrouck. Bekijk hieronder de reactie van Hein Vanhaezebrouck. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Sander De Graeve

Europa League \\ KAA Gent \\ Viitorul Constanta
 
 
Reacties.