Klopp lacht transferpolitiek van rivaal United weg: "Als Pogba geblesseerd raakt, vliegt 120 miljoen euro door de schoorsteen"

29 juli 2016 17:57

Enkele Europese grootmachten spelen dezer dagen hoog spel om Paul Pogba. Zowel Real Madrid als Man United zitten achter de Franse international aan en hebben daar ruim 120 miljoen euro voor over.

En transferpolitiek die Jürgen Klopp van Engels concurrent Liverpool weglacht. "Als je een speler koopt voor 120 miljoen euro en hij raakt geblesseerd of wat dan ook, dan vliegt dat bedrag gewoon door de schoorsteen", aldus de manager in de Liverpool Echo.

Zijn andere clubs kapitaalkrachtiger dan Liverpool? Ja. Moet ik daarom op een andere manier aan de slag? Neen. - Jürgen Klopp

"Het bouwen van een groep is belangrijk", vindt Klopp. "Dat is niet mijn visie, dat is noodzakelijk om succesvol te zijn in het voetbal. De kunst bestaat erin om spelers te strikken die bij ons nog meer progressie boeken."

"Zijn andere clubs kapitaalkrachtiger dan Liverpool? Ja. Moet ik daarom op een andere manier aan de slag? Neen. Zelfs met méér financiële middelen zou ik het op dezelfde manier aanpakken."

Redactie

Premier League \\ La Liga \\ Liverpool FC \\ Manchester United \\ Real Madrid
 
 
Reacties.