We zijn er opnieuw aan begonnen: kraker voor recordopkomst en meteen moeilijke partij voor landskampioen

29 juli 2016 11:00

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Een nieuwe nazomer, een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League. Club Brugge trekt op speeldag 1 meteen naar KV Mechelen en weet dat het niet makkelijk zal worden Achter de Kazerne.

Bij KV Mechelen blikken ze vol goesting vooruit naar het nieuwe seizoen. Het nieuwe stadion geeft ook een nieuw elan: meer dan 14.000 fans zullen hun intrede maken Achter de Kazerne.

"Het wordt sowieso een feest", hoorden we al bij verschillende spelers. Maar toch willen ze ook vooral iets rapen tegen blauw-zwart. "We zijn er klaar voor, de voorbereiding was pittig en iets rapen tegen Club Brugge is altijd een bonus", aldus Jordi Vanlerberghe.

Moeilijke start voor Club Brugge

Club Brugge van zijn kant, hoopt het goede gevoel uit de gewonnen Supercup mee te nemen naar Mechelen. Blauw-zwart begin door werken aan het businessgebouw met twee uitmatchen: op Mechelen en op Oostende. Geen cadeau, en dat beseft ook Michel Preud'homme.

"Het is niet eenvoudig om met twee zulke uitmatchen van start te gaan. Bovendien gaat het in beide gevallen om de inauguratie van een vernieuwd stadion, dus dat zal die ploegen extra moed geven. Maar langs de andere kant: je moet uiteindelijk toch een keer thuis en uit tegen iedere ploeg spelen. Dus we moeten erdoor", aldus de oefenmeester van de landskampioen.

Wie wint de opener van het seizoen? Club Brugge is favoriet in Mechelen, een gokje van 60 euro op de bezoekers levert je 109 euro op. Malinwa wint? 252 euro rijker. Via ons krijgt u een gratis bonus van 60 euro, waag je kans!

Aernout Van Lindt - Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.