Vreven is helemaal niet te spreken over het vertrek van Steeven Langil

29 juli 2016 10:45

Waasland-Beveren speelde met Steeven Langil uiteindelijk nog één van zijn basisspelers kwijt. De Fransman vertrok na een welles-nietesspelletje naar het Poolse Legia Warschau, de club waar Besnik Hasi trainer is.

Een transfer die bij Stijn Vreven in het verkeerde keelgat sprong. Langil had nadat hij niet met Waasland-Beveren op oefenstage trok, nochtans laten weten dat hij gewoon op de Freethiel zou blijven. Er bleek achteraf gezien weinig van waar.

“Steeven heeft me misleid. We hadden afgesproken dat hij zou blijven”, zegt Vreven in Het Laatste Nieuws. “Ik vind het eigenlijk niet meer de moeite om over die jongen te praten.”

"Ik denk dat Langil geen idee heeft naar welke club hij gaat" - Stijn Vreven

Vreven begrijpt de keuze van Langil voor Legia ook niet helemaal. “Ik denk dat Steeven geen idee heeft naar welke club hij gaat. Ze hebben daar niet de meest tolerante aanhang, als je begrijpt wat ik bedoel. (De supporters van Legia Warschauw kwamen al meermaals in opspraak omwille van racistisch gedrag, nvdr.)”

“Ik weet niet of het daar altijd even prettig zal zijn voor hem, maar dat maakt mijn rekening niet meer. Een speler die niet met hart en ziel voor Waasland-Beveren kan of wil spelen, moet weg. Bij dezen. Maar de manier waarop zegt veel.”

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ SK Beveren
 
 
Reacties.