Lukebakio mag (dit seizoen?) ook zijn koffers pakken bij Anderlecht

29 juli 2016 16:19

De kans dat we Dodi Lukebakio dit seizoen nog op het veld bij Anderlecht zullen zien, is bijzonder klein geworden. Herman Van Holsbeeck zoekt immers een oplossing voor de flankaanvaller.

Niet enkel voor Lukebakio, maar ook voor Andy Kawaya en Samuel Bastien, die nog in de speciale B-kern van paars-wit zitten. "Voor die jongens zal er nog wel een oplossing uit de bus vallen", aldus Van Holsbeeck vrijdag. "Ik ken de markt een beetje en de laatste dagen van augustus zullen er zich wel ploegen melden voor hen. Of ze ook verkocht mogen worden? Dat hangt ervan af wie er komt aankloppen en wat ze bieden."

Voor Lukebakio lijkt het dus het beste dat hij dit seizoen uitgeleend wordt. Al is zijn mentaliteit wel weer gewijzigd. Hij speelde vorige week een wedstrijd met de beloften op Crossing Schaarbeek en daar bleek dat hij de boodschap van Rene Weiler wel begrepen had. Hij ging telkens zijn lijn af, maar kwam ook terug in verdediging. De technische staf was daar blijkbaar toch van onder de indruk.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Moeskroen
 
 
Reacties.