Club is onthoofd zonder Izquierdo en Refaelov: wat zijn de mogelijke opties voor Preud'homme?

24 augustus 2016 22:40

Club Brugge moet het een tijdje zonder smaakmakers José Izquierdo en Lior Refaelov doen. De landskampioen is zo - dat mogen we toch wel zeggen - onthoofd. Wat zijn de mogelijke opties om beide spelers te vervangen?

Met de Champions League in het vizier, waar Club Brugge in pot drie uitkomt, heeft Michel Preud’homme zorgen door de blessures van José Izquierdo en Lior Refaelov. De Colombiaan en de Israëliër zijn samen met Hans Vanaken de creatievelingen bij uitstek bij blauw-zwart.

Maar om twee jongens van dat gouden trio te vervangen, dat wordt niet gemakkelijk. Preud’homme heeft zeker nog wel enkele opties. Zo heeft hij vooraan nog Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes, Nikola Storm, Felipe Gedoz en Anthony Limbombe rondlopen. En ook Boli Bolingoli kreeg afgelopen zaterdag tegen Kortrijk een plekje vooraan.

Refaelov en Izquierdo op de stage in Garderen

Die eerste drie zijn meer doelpuntenmakers, de laatste vier lijken de logische opties om Refaelov en Izquierdo te vervangen. Hoewel de kans groot lijkt dat Michel Preud’homme de komende weken met Vossen als centrumaanvaller zal spelen en Diaby op de vleugel zal uitspelen. Voor het derde plekje zijn er dus verschillende opties.

Bart Ver Elst

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.