Belhocine verwelkomt Griekse enclave bij Kortrijk: "Eens Grieks laten klaarmaken in de keuken? Waarom niet?"

25 augustus 2016 18:50

Met Dimitrios Goutas kwam er in het Guldensporenstadion al een derde Griek bij. Naast Sifakis en Papazoglou was ook Karim Belhocine erg opgezet met de transfer.

"Iedereen weet dat we heel wat verdedigers verloren hebben in de zomermercato. Goutas komt onze defensie versterken, ik ben blij dat hij hier is", aldus de oefenmeester van KV Kortrijk op de persconferentie.

Het is een jongen die veel goesting toont en zijn kwaliteiten op training al liet zien

"Het is een jongen die heel veel goesting toont en al zijn kwaliteiten bewees op training", ging Belhocine verder. "Of ik er al uitgebreid mee gepraat heb? Vanaf hoeveel minuten telt dat? Neen, we hebben al twee, drie keer gesproken."

De Griekse Kerels

"Papazoglou en Sifakis ontfermen zich over hem, dat is normaal, hé. We hebben nu een kleine Griekse gemeenschap in het team, dat is aangenaam voor hen én voor ons." Tijd om eens een Mezze Royal te serveren in Kortrijk, lijkt ons.

"Een Griekse dag in de keuken hier? Neen dat hebben we nog niet gedaan, maar het is een goed idee", sloot Belhocine af. We zijn benieuwd of we de Griekse aanwinst op het kunstgras van Sint-Truiden al aan het werk zullen zien.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.