Preud'homme reageert op Champions League-loting en maakt het doel van Club Brugge bekend

25 augustus 2016 19:52

De loting van de Champions League is achter de rug en Club Brugge weet wie het straks over de vloer krijgt in het Jan Breydelstadion. Leicester City, FC Porto en FC Kopenhagen. Michel Preud'homme is al op zijn hoede.

“FC Porto is de Europese kampioen”, zegt Preud’homme op de webstek van blauw-zwart. “Ze kennen in deze competitie het klappen van de zweep. Jaarlijks slagen ze er moeiteloos in om de groepsfase te overleven.”

Met Leicester City wacht dan weer de Engelse kampioen. “Het is niet Manchester City, Manchester United, Arsenal of Chelsea dat we treffen, maar laat ons vooral niet uit het oog verliezen dat ze afgelopen seizoen de Premier League helemaal beheerst hebben met een verdiende landstitel als resultaat.”

Derde plaats is de ambitie

Met Kopenhagen krijgt Club een vertrouwde naam tegenover zich. Preud’homme wil in deze groep overwinteren, zo maakt hij duidelijk. “We weten welk vlees we in de kuip krijgen. Als we alle tegenstanders op een rij zetten, dan vind ik dat Club resoluut de derde plaats mag ambiëren.

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.