Nieuwe linksachter is in beeld, maar Anderlecht denkt best twee keer na voor het de 'slechtste transfer uit de Ligue 1' in huis haalt

25 augustus 2016 18:33

Nu Fabrice N'Sakala weg is en de terugkeer van Ivan Obradovic op de linksachter op zich laat wachten, kan een extra aanwinst voor op links van pas komen. Paolo De Ceglie werd al genoemd, maar is hij wel de geschikte man?

Demy de Zeeuw, Marko Marin, Filip Djuricic, ... Stuk voor stuk ronkende namen die hun opwachting maakten in het Park, maar faalden. De Ceglie, gloriejaren achter de rug bij Juventus, past misschien wel in dit rijtje.

Amper een constante

Het is niet omdat hij een verleden bij de Oude Dame heeft, dat hij het ook bij Anderlecht zal waarmaken. 2011-12 was zijn laatste voldragen seizoen met 23 matchen alle competities meegeteld. Sindsdien verhuisde hij naar Genua, Parma en Marseille en kwam hij nooit vaker dan 18 wedstrijden per jaar in actie.

Zijn jongste uitleenbeurt aan l'OM was al helemaal een fiasco. In het Franse zuiden speelde hij amper zeven keer mee en werd er door radiostation RMC uitgeroepen tot slechtste transfer in de Ligue 1.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Serie A \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Marseille \\ Lazio \\ Juventus \\ Lorient \\ Slavia Praha
 
 
Reacties.