Tip aan Martinez: "Roep zeker Sels en Musonda Junior op"

25 augustus 2016 11:53

Roberto Martinez kiest vrijdag zijn namen voor het treffen met Spanje op 1 september en dat met Cyprus vier dagen later. Wij stelden jullie de vraag welke Rode Duivels hij zeker niet mag vergeten, die er de laatste keer onder Wilmots niet bij waren. Het resultaat is duidelijk.

Laat ons duidelijk zijn: Roberto Martinez gaf eerder al te kennen voorlopig niet al te veel wijzigingen te willen doorvoeren aan de selectie die op het EK speelde onder Marc Wilmots.

Maar: een paar eigen accenten, dat moet zeker lukken voor de nieuwe bondscoach. Hij ging al op verschillende plaatsen scouten en hield ook de Belgische competitie met argusogen in de gaten.

Na zijn hattrick van woensdag is er misschien ook ruimte voor Thorgan Hazard?

Jullie waren in ons debat van de week duidelijk: zoveel moet er nu ook weer niet veranderen. Maar Matz Sels en Charly Musonda Junior krijgen van de helft van jullie een bolletje achter hun naam. Sels moet dus de derde doelman worden in plaats van Gillet, terwijl Musonda Junior er wel eens bij mag zijn.

Ook Sven Kums en Thorgan Hazard worden door meer dan 1 op 4 onder jullie naar voren geschoven. Een beetje extra concurrentie op het middenveld voor Fellaini en Witsel? Waarom niet. Vrijdag weten we wat de nieuwe bondscoach zal beslissen.

Redactie

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ STVV \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ KV Mechelen \\ België \\ SK Beveren \\ Lokomotiva \\ Shkendija 79 \\ Lierse SK
 
 
Reacties.